High Wine - genieten bij  Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Prachtige wijnen

Een high wine staat of valt met een goede selectie wijnen. Gelukkig voor u - en ook voor ons, wijnliefhebbers als we zijn - hebben we altijd een selectie van meer dan 15 open wijnen voor u klaar staan. Tijdens onze high wine krijgt u 4 van deze heerlijke wijnen te proeven. En welke soorten u wilt is daarbij helemaal aan u. Alleen maar witte wijn, twee wit & twee rood of alleen maar rood.

En vervolgens zetten wij u onze mooiste wijnen voor.

high wine - genieten bij  Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Heerlijke happen

Onze high wine is afgeleid van de oude Britse tradities van heerlijke high teas. Dat betekend dat er bij de high wine traditiegetrouw heerlijk veel happen zitten. Wat te denken van onze inmiddels legendarische Olifantnacho's met huisgemaakte BBQ kip en ook nog onze machtige planken vol Franse kazen, Italiaanse hammen en lekkere tapenades.

Onze tip: kom hongerig, vertrek blij! 

High wine - proeven bij  Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Een geweldige tijd

Natuurlijk, je kan de high wine in een uurtje naar binnen krijgen maar wat is daar leuk aan? Kom met je beste vriendinnen, neem plaats en wij verwennen je de hele avond door. Want wij weten dat jullie genoeg hebben om over kletsen, dus waarom niet tijdens een heerlijke high wine?

Kosten

€ 35,- p.p.

LET OP: Je kunt bij Wijnbar & Tapperij Den Olifant reserveren vanaf 12 personen. Ben je met minder? Niet getreurd! Wij hebben elke dag alles in huis voor een heerlijke high wine. Dat betekend dat de deur altijd voor je open staat om te komen genieten.