Speciaalbier & wijn in ons bloed. 

Wij hebben onszelf niet zomaar van straat geplukt. Bij ons staat de opener permanent in onze hand gedrukt. Met samen meer dan 20 jaar ervaring kun je veel van ons verwachten. Wij zijn:

 

✓ Sfeermakers
✓ Professionals
✓ Gepassioneerd
Verhalenvertellers

Frits Groeneveld
Eigenaar

"Mijn levensmotto is precies zo bondig als dat ik niet ben: "Geniet!" Het vat in één woord alles wat ik belangrijk vind. En ik geniet van een hele hoop. En wanneer ik over één van die dingen begin te praten dan houd ik niet meer op. Mensen zeggen me dat dat aanstekelijk werkt, ik vind het vooral gewoon prachtig! Oh, en Martijn weet heel veel van speciaalbier. Echt."

Martijn de Frankrijker
Bierspecialist

"Ik zal niet snel over mezelf zeggen dat ik heel veel over speciaalbier weet. Daarom laat ik het Frits doen, hiernaast. Dan lijk ik namelijk heel bescheiden. Wat ik wel weet is dat ik het prachtig vind om mensen meer te vertellen over... alles eigenlijk. En bij Den Olifant vertel ik je dus meer over alle prachtige producten die we hebben. Ik praat eigenlijk vooral heel veel. Heel irritant soms"

 

Onze kok, Stan, is te knap. Foto's en verhalen over hem breken het internet kapot.


uw gastheren en barmannen frits groeneveld en martijn de frankrijker weten alles over speciaalbierarm

 
logo speciaalbier kwarement kiest kwaremont koerse kaffee

Het 26ste Kwaremont Koerse Kaffee (van de 25).

Een Kwaremont Koerse Kaffee wordt je niet zo maar. Daar moet je voor worden uitgeloot na een strenge selectie die door Kwaremont wordt uitgevoerd. En er zijn altijd maar 25 Koerse Kaffees in Nederland en België, maar toen wij vertelden wat voor prachtige zaken we gaan doen met Den Olifant waren ze snel overgehaald. Voor het eerst in de geschiedenis zijn er 26 Koerse Kaffees. En dat betekend dat je bij ons heerlijke speciaalbieren kan drinken en helden zoals Steven Kruijswijk het vet van de derailleur kan zien trappen.

 

We staan voor je klaar.