20160911-Beats Bites & Bubbles-100.jpg
20160911-Beats Bites & Bubbles-019.jpg
20160911-Beats Bites & Bubbles-100.jpg

de wijn vloeit rijkelijk.


SCROLL DOWN

de wijn vloeit rijkelijk.


 

Met meer dan 15 open wijnen is er altijd genoeg om van te genieten bij Wijnbar & Tapperij Den Olifant. Van dikke chardonnays tot machtige amarones. Van een lekker wijntje per glas tot onze kelderschatten per fles.

 
 
Witte wijn bij Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Witte wijn

Onze selectie mooie witte wijnen wisselt elke drie maanden. In samenwerking met Oud Reuchlin & Boelen kiezen we altijd de lekkerste wijnen voor u uit. Tot een verrassende droge riesling tot een lekker vette chardonnay uit Californië. Of wat te denken van een prachtige Spaanse verdejo samen met één van onze heerlijke happen?

Wil je weten welke wijnen we vandaag schenken? Kom langs!

 

Rode wijn

Wij weten waar wij van houden. Een mooie pittige rode wijn op een koude winteravond terwijl die en die over zus en zo verteld. Hou jij daar ook van dan hebben we precies wat je zoekt! Lijkt je dat niets dan hebben we nog genoeg andere keuzes. Van een heerlijke wegdrinker zoals onze negroamare tot aan een prachtige passiemento.

Dus heb je zin in een lekker glas rood tijdens een mooi gesprek of juist een prachtige wijn om je aan op te warmen? Dan zit je bij ons goed.

 

Rode wijn bij Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn
 
Exclusieve wijnen: amarone, valpolicella, chablis, champagne bij  Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Kelderschatten

Sommige wijnen zijn te mooi om maar één keer van te genieten. Deze poëzie in een fles maak je open, ze grijpt je vast en laat niet meer los. En wanneer wij zo gegrepen worden door een fles dan kunnen we niet anders dan deze bombarderen tot één van onze kelderschatten. Wijnen die we alleen per fles verkopen, omdat één glas hiervan nemen een onmogelijke opgave is. Je moet er simpelweg nog één hebben (en misschien nog één, ja... zo goed!)

20160911-Beats Bites & Bubbles-019.jpg

high wine


Geniet samen met je BFF's van een high wine bij Den Olifant.

high wine


Geniet samen met je BFF's van een high wine bij Den Olifant.

 
High Wine - genieten bij  Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Prachtige wijnen

Een high wine staat of valt met een goede selectie wijnen. Gelukkig voor u - en ook voor ons, wijnliefhebbers als we zijn - hebben we altijd een selectie van meer dan 15 open wijnen voor u klaar staan. Tijdens onze high wine krijgt u 4 van deze heerlijke wijnen te proeven. En welke soorten u wilt is daarbij helemaal aan u. Alleen maar witte wijn, twee wit & twee rood of alleen maar rood.

En vervolgens zetten wij u onze mooiste wijnen voor.

high wine - genieten bij  Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Heerlijke happen

Onze high wine is afgeleid van de oude Britse tradities van heerlijke high teas. Dat betekend dat er bij de high wine traditiegetrouw heerlijk veel happen zitten. Wat te denken van onze inmiddels legendarische Olifantnacho's met huisgemaakte BBQ kip en ook nog onze machtige planken vol Franse kazen, Italiaanse hammen en lekkere tapenades.

Onze tip: kom hongerig, vertrek blij! 

High wine - proeven bij  Wijnbar & Tapperij Den Olifant in Apeldoorn

Een geweldige tijd

Natuurlijk, je kan de high wine in een uurtje naar binnen krijgen maar wat is daar leuk aan? Kom met je beste vriendinnen, neem plaats en wij verwennen je de hele avond door. Want wij weten dat jullie genoeg hebben om over kletsen, dus waarom niet tijdens een heerlijke high wine?

Kosten

€ 35,- p.p.

LET OP: Je kunt bij Wijnbar & Tapperij Den Olifant reserveren vanaf 12 personen. Ben je met minder? Niet getreurd! Wij hebben elke dag alles in huis voor een heerlijke high wine. Dat betekend dat de deur altijd voor je open staat om te komen genieten.